ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 7255707
697 6780959

 ekswswmatikh

Απλές και σημαντικές συμβουλές για να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας

 

Η κάθε διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι μια επένδυση τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε σωματικό και συναισθηματικό. Τα ποσοστά επιτυχίας ποικίλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, το αίτιο υπογονιμότητας και η μέθοδος που προτείνεται από την κλινική με την οποία θα συνεργαστείτε. Μπορείτε να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας όμως στο τελικό αποτέλεσμα!

 

Ερωτήσεις σε σχέση με τον μητρικό θηλασμό.

Πέραν από τα πολλά και αδιαμφησβήτητα οφέλη του μητρικού θηλασμού, πολλές γυναίκες ειδικά πρωτοτόκες  έχουν κάποιες ανησυχίες και ερωτήματα σε σχέση με πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη διαδικασία του θηλασμού. Το άρθρο αυτό έχει ως σκοπό να δώσει απάντηση σε τρία από τα συχνότερα ερωτήματα:

 

Είναι ασφαλές το σεξ όταν είμαι έγκυος;  

Σε περιπτώσεις όπου διεξάγεται μια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές δηλαδή χωρίς ιστορικό αιμόροιας ή εμφάνισης συσπάσεων, ναι είναι απόλυτα ασφαλές . Πολλές γυναίκες που έχουν ομαλώς εξελισσόμενη εγκυμοσύνη μπορούν να συνεχίσουν τη σεξουαλική τους ζωή μέχρι την έναρξη του τοκετού. 

tvs 2


Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης.

 

Συμπτώματα αρχόμενης εγκυμοσύνης 

 


- Όταν παρατηρήσετε αμηνόρροια, δηλαδή απουσία περιόδου σε φυσιολογικό κύκλο, μη τρομάξετε είναι το πρώτο και σημαντικότερο σημάδι αρχόμενης εγκυμοσύνης.

Άλλα συχνά συμπτώματα που εμφανίζονται στο πρώτο στάδιο εγκυμοσύνης είναι:

Διαταραχές περιόδου και υπερανδρογοναιμία στην εφηβία συνδέεται με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και υπογονιμότητα στην μετέπειτα ζωή: Βόρεια Φιλανδία μελέτη

Ιrregular menstruation and Hyperandrogonaimia in adolescence are associated with polycystic ovary syndrome and infertilility in later life: Northern Finland Birth Cohort 1986 study
Humman Reproduction ,Vol 29, No 10pp 2339-2351, 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

appointement

Κλείστε Ηλεκτρονικά το ραντεβού σας και ελάτε από το Ιατρείο αφού επιβαιώσουμε το ραντεβού σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ

2nd opinion

Ζητήστε τη γνώμη του Μαιευτήρα Γυναικολόγου Χάρη Κασίμη, επιβεβαιώστε τη γνωμάτευση ή ερευνήστε την διαφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2.png2.png4.png9.png4.png6.png
Σήμερα44
Χθες260
Αυτή την Εβδομάδα564
Αυτό το Μήνα4224

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinPinterest
Pin It