ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 7255707
697 6780959

 

blog-vitaminman.png

Τι γνωρίζετε για τη βιταμίνη D

Η βιταμίνη D είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού παρέχοντας πολλαπλά οφέλη, κυρίως όσον αφορά την σωστή ανάπτυξη των κοκάλων και του ανθρώπινου σκελετού. Η έλλειψή της μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον οργανισμό, γι’ αυτό και αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

vitamin-d--blog.jpg

Τι είναι η βιταμίνη D

Η βιταμίνη D είναι μια από τις κύριες βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργήσει. Θεωρείται μια από τις κύριες βιταμίνες και προσλαμβάνεται συνήθως μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας από τον ήλιο  ή με την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών. Η ρόλος της βιταμίνης D είναι πως βοηθάει στην σωστή ανάπτυξη των οστών και στην σωστή ανάπτυξη του σκελετού. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η βιταμίνη D θεωρείται απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

 

blog2.png

Τα κονδυλώματα είναι από τις πιο συνήθεις καταστάσεις των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, τα οποία χρήζουν εξέτασης και άμεσης θεραπείας. Συνήθως εμφανίζονται είτε στο εσωτερικό του κόλπου είτε στη γύρω πρωκτογεννητική περιοχή και αποτελούν μια σημαντική εκδήλωση του ιού HPV που μπορεί να οδηγήσει σε καρκινικές καταστάσεις.

2.png

Ο ιός των ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV), ανήκει στην κατηγορία των ιών εκείνων που μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής επαφής, όπως επίσης και της δερματικής επαφής, προσβάλλοντας το δέρμα και τις βλεννογόνους μεμβράνες των γεννητικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Σήμερα ο ιός HPV αποτελεί ένα από τα πιο συχνά κρούσματα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων παγκοσμίως.

 ekswswmatikh

Απλές και σημαντικές συμβουλές για να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας

 

Η κάθε διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι μια επένδυση τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε σωματικό και συναισθηματικό. Τα ποσοστά επιτυχίας ποικίλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, το αίτιο υπογονιμότητας και η μέθοδος που προτείνεται από την κλινική με την οποία θα συνεργαστείτε. Μπορείτε να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας όμως στο τελικό αποτέλεσμα!

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

appointement

Κλείστε Ηλεκτρονικά το ραντεβού σας και ελάτε από το Ιατρείο αφού επιβαιώσουμε το ραντεβού σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ

2nd opinion

Ζητήστε τη γνώμη του Μαιευτήρα Γυναικολόγου Χάρη Κασίμη, επιβεβαιώστε τη γνωμάτευση ή ερευνήστε την διαφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2.png8.png8.png9.png2.png9.png
Σήμερα14
Χθες101
Αυτή την Εβδομάδα513
Αυτό το Μήνα3346

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinPinterest
Pin It